joi, 28 august 2014

Mistere și anomalii din sezonul 2 partea a șaptea

-- Site-ul cu decodorul ROMÂNIZAT! --

Când toți consideram că acel cont de Ask.fm era al lui Alex, voiam toți să-l românizăm! Am românizat site-ul cu decodorul!

-- Ciudățeni pe Cartoon Network --

Dacă Ciudățeni ar fi fost difuzat pe Cartoon Network, ar fi arătat așa
Surse: Ciudățeni, CiudățeniGF.

-- Aplicație pe Android --

Ați auzit de noua aplicație ”Mystery _hack”? Este de fapt totuna cu site-ul decodorului, dar este pentru Android! Descărcați-o de-aici! -->  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screwtape.MysteryHack

-- Intro-ul pentru sezonul 2 (fan-made) --


-- Bill si copacii --

Pe Gravity Falls Wiki un user a observat ca pagina cu invocarea lui Bill avea un desen cu un copac cu ochii lui Bill. In sezonul doi chiar a aparut.
 -- Trivia pe IMDb --

Există o rubrică Trivia pe IMDb legat de Ciudățeni. Sunt trei lucruri foarte interesante:
Coliba Misterelor este o referință la Vortexul Oregonului. Un magazin cu ciudățenii pe care Alex Hirsch îl vizita când era student.

Toate fundalurile, peisajele animației sunt create cu Adobe Photoshop.

Michael Rianda spune că unele personaje au 5 degete deoarece arată mai bine cu 5. Altele au 4 din același motiv. Întrebare: De ce Șeriful Blubs are în unele cadre 5 degete, iar în altele 4 degete?

-- Noua imagine --


Oare o fi din episodul 6 sau 7?

-- Versiuni anterioare --

Iată cum arată site-ul cu decodorul și cel cu The Royal Order of the Holy Mackerel împreună versiunile anterioare (adică, de exemplu, site-ul The Royal Order împreună cu același site, doar că acum un an sau mai mult.):

 Site-ul cu decodorul avea chiar și o secțiune de jocuri.
Am găsit versiunile anterioare cu Archive.org - Mașina timpului.

-- Teoriile lui Vail --

Videoclipurile acestea făcute de Vailskibum nu sunt noi, dar merită văzute!
Apropo: știai că Vail are cont de Twitter? Nu uita să-l accesezi! --> Vailskibum94 Twitter

-- Teorii pe Tumblr --

Un utilizator și-a făcut cont pe Tumblr și împreună cu fratele său mai mic a făcut nilte teorii foarte bune:

Aici spune că Bătrânul McGucket ar fi scris jurnalele pe care le au Stan, Dipper și Gideon  deoarece în ep. 2 din sezonul 2, Soos a găsit acea servietă-laptop care sigur aparține autorului.
McGucket poate a fost victima fenomenelor paranormale din Ciudățeni, sau a fost victima unui atac de-al zombiilor. Laboratorul ar putea fi al lui, el l-ar fi capturat pe Shape Shifter. Apoi Bill i-ar fi tăiat degetul.

 Aceasta este o teorie foarte bună care spune că Leneșa Susan a fost fosta soție a lui McGucket. Însă a divorțat deoarece poate lumea ar fi arătat-o cu degetul fiindcă McGucket era nebun.

Surse:
http://theideologyofgravityfalls.tumblr.com/ , Pagina cu teorii, Pagina lui Dizzy, Ciudățeni, http://theideologyofgravityfalls.tumblr.com/image/95950642815 Votează această postare:
{[['']]}


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu