sâmbătă, 18 octombrie 2014

Mistere și anomalii din sezonul 2 - partea a nouăsprezecea

-- Nou Teaser! --

Acesta este al doilea Teaser pentru Societatea Secretă a Ochiului Orb:

http://gravityfalls.wikia.com/wiki/File:Gravity_Falls_-_Society_of_the_Blind_Eye_-_Teaser_2

-- Până la SFÂRȘIT --

Adminul Bill a făcut o observație foarte bună. Dacă puneți pauză în momentul uni flashback în Teaser, veți observa asta:
 Scrie ”WATCH TILL THE END” (UITĂ-TE PÂNĂ LA SFÂRȘIT). La fel și în celălalt Teaser:
În acest episod vom afla sigur cine este autorul. Deja în al doilea Teaser avem câteva variante. Dar ce se va întâmpla la sfârșit de spune să ne uităm până la final? Poate vom afla autorul. În Preview-ul pentru Răzbunarea lui Gideon scria ”THE VERY END” (FINALUL FINALULUI). Ce a întâmplat la ”finalul finalului”? Am aflat că Stan are un laborator secret și că a activat un portal uriaș.
THE VERY END - RĂZBUNAREA LUI GIDEON
Sursa: https://www.facebook.com/410214259113843/photos/a.410216669113602.1073741828.410214259113843/535973109871290/?type=1&theater

--- Altele ---


Avem: Roata lui Bill, câteva pagini din jurnal (veșnicile), o poză cu Mabel cu capul în jos (???), familia Pines, codul cu STAN NU E CEEA CE PARE A FI, semnătura Disney XD, fața furioasă a lui Gideon (va apărea și el?!) și câteva 101% neclare.

Undeva, nu știu dacă vedeți, scrie ”IS THE AUTHOR”. Dacă chestia aia violet era mai în stânga noastră, am fi văzut cine e autorul. O chestie nouă: nelipsitul logo GRAVITY FALLS.
În acest glitch scrie ”I KNOW WHO”. Pariez că e de la ”IS THE AUTHOR” - ”I KNOW WHO IS THE AUTHOR” (ȘTIU CINE ESTE AUTORUL). Cine a scris asta? Dipper?! Oricum vom afla!

-- Autorii --

În Teaser avem niște posibilități legate de cine ar putea fi autorul:

Gideon, McGucket, Stan, Dipper în viitor sau Mabel.

Mabel n-are cum să fie. Gideon... chiar nu știu. Copiii n-au scrisul ăla și paginile alea sunt vechi. Gideon are doar 9 ani. Plus că e nevoie de mintea unui adult. Așa că rămânem cu cele mai probabile: McGucket, Stan și Dipper în viitor.

-- Povestea episodului --

Dizzy încearcă să găsească povestea episodului următor. Ea spune că atunci când Dipper găsește acel cufăr din sediul Societății Ochiului Orb, se activează o alarmă, cei doi din societate fug în pădure de teamă că ar putea fi demascați împreună cu Leneșa Susan care îl sună pe Șeful Societății în grabă să-i spună că au fost demascați. Votează această postare:
{[['']]}


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu