miercuri, 31 decembrie 2014

REVELION FERICIT!

REVELION FERICIT TUTUROR!
Și pentru că este revelion, am un cadou pentru voi: 43 de fundaluri cu Ciudățeni în HD! - http://www.mediafire.com/download/zh06ia4vvr9ey0v/Ciud%C4%83%C8%9Beni+-+fundaluri+HD!.rar

M-am gândit să fac chiar un Mini-Maraton de Revelion!

⓵ Sreria de jucării - extindere


 Foarte interesante!

⓶ NyanBarfinGnome!

⓷ Ciudățeni sub Acvariu

Persobajele principale din CIudățeni în versiunea Viața în Acvariu:
⓸ Quin Trembley

Și cum un maraton nu înseamnă nimic dacă nu dau și o informație prețioasă, am descoperit pe Tumblr-ul lui MoringMark (http://www.moringmark.tumblr.com/) personajul ciudat din Comoara Nebănuită. Numele lui este Quin Trembley, și este stră-stră-stră-stră-stră nepotul lui Quentin Trembley. El ar fi deținătorul inițial al Jurnalului 1. Dar s-ar putea să fie doar un fan-art însoțit de o poveste inventată.
⓹ Gorney și Grenda

Am găsit o teorie care ar spune că Gorney este fratele mic al Grendei. Seamănă mult.

⓺ Gravity Falls Monopoly


⓻ Vailskibum - nouă teorie!

Vailskibum94 a mai făcut o teorie legată de legătura dintre Bill și Bebelușul Timpului! Amândoi au puteri asemănătoare, chiar aceleași, amândoi provin din două dimensiuni, și să nu uităm de codul din cartea ”Ghidul lui Dipper și al lui Mabel despre Mistere și Distracție Maximă!” care spunea ”BEBELUȘUL TIMPULUI ESTE ÎNGRIJORAT CU PRIVIRE LA BILL”. Sunt ei gemeni? Aflați mai multe: https://www.youtube.com/watch?v=XwmBjntO_Tg Votează această postare:
{[['']]}


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu