luni, 18 aprilie 2016

Festivalul Bigfest 2016

Anul acesta, Alex Hirsch a fost invitat să ia parte la festivalul Bigfest de anul acesta, care s-a desfășurat în Rusia. Acolo a reprezentat serialul Gravity Falls, a răspuns la întrebările fanilor și a oferit și câteva detalii importante. Iată niște înregistrări:


Am făcut o listă cu cele mai importante lucruri pe care le-am aflat de la Alex:
  1. Soos nu a băut alcool niciodată.
  2. * Giffany e încă în viață. A reușit să-și transmită codul altundeva înainte ca discul să-i fie distrus. 
  3. Inițial, Soos trebuia să fie strigat de către ceilalți pe numele său real, ”Jesus”. Dar Disney a respins ideea aceasta, deoarece serialul ar fi putut fi acuzat de blasfemie, așa că s-a rămas pe ideea de ”Soos”.
  4. * Numele real al lui Dipper NU e Michael, Mabel, Bill sau Alex.
  5. În episodul ”Sock Opera” era, inițial, o scenă în care Bill Cifru spunea că el a ajutat multe minți luminate din istorie: acesta l-ar fi ajutat pe Isaac Newton să cerceteze gravitația și pe Stanley Kubrick să creeze filmulețul fals cu aselenizarea din 1969. Dar, acea scenă a fost ștearsă.
  6. Alex s-ar putea să-i convingă pe cei de la Disney să lanseze o serie de benzi desenate, dar nimic nu s-a hotărât încă.
  7. În episodul final trebuia să apară o scenă în care clonele #3 și #4 ale lui Dipper au venit pentru a-l răpi și au plecat acasă în Piedmont cu Mabel, dar a fost ștearsă pentru faptul că l-ar fi făcut pe spectator confuz.
  8. Inițial, Bill nu a avut un al doilea prenume, dar Disney a optat pentru această ediție, deoarece, dacă Bill nu ar fi avut un alt prenume, toți l-ar numi ”Mr. Bill”, dar așa ar fi fost dați în judecată de către creatorul unor animații stop-motion în care personajul principal se numește ”Mr. Bill”. Apoi, Alex a decis să-l numească ”Bill Black”, dar este un cântăreț cu acest nume de scenă, care i-ar fi putut da în judecată, Dar, într-o seară, lui Alex i-a venit ideea să-l numească ”Bill Cipher”, idee care a fost acceptată.
  9. * Bill nu se poate întoarce înapoi în locul din care a venit.
  10. Vă mai amintiți short-urile cu ”Mabel's Guide” (”Ghidul lui Mabel”)? Ei bine, una dintre ideile de scurtmetraj era ”Ghidul lui Mabel despre Moarte”, în care Mabel vorbește cu Moartea despre faptul că o pasăre i-a mâncat omida. Disney a respins această idee de scurtmetraj, pe motiv că storyline-ul era prea morbid.
  11. Modul în care povestea fiecărui episod este concepută este prin adăugarea unor elemente supranaturale/magice/comice unor situații normale. Acest lucru poate fi observat și în ”Sock Opera” - Mabel se îndrăgostește de Gabe și încearcă să-l impresioneze dedicându-i un spectacol cu păpuși făcute din șosete. Una din scenele nefolosite în acel episod o înfățișa pe Mabel fiind atacată de păpuși din șosete și pulovere care au prins viață create de ea.
S-au oferit și detalii despre replica Jurnalului 3 ce va apărea în iulie (vezi numărătoarea inversă din dreapta sus):
  • Va conține multe informații despre aventurile din tinerețe ale lui McGucket și ale lui Ford;
  • Vor apărea și povești despre întâmplările lui Ford din celelalte dimensiuni ale Portalului: acesta este aruncat în Portal și controlat de ajutoarele lui Bill. El trebuie să învețe să supraviețuiască în acel mediu și să creeze o armă de exterminare a lui Bill. Pe parcursul întâmplărilor sale, Ford și-a făcut mulți prieteni, dar și mulți dușmani și a devenit un infractor interdimensional.
Ideile marcate cu steluță (”*”) din lista numerotată vor apărea și în replica Jurnalului 3.

De asemenea, vor apărea mai multe detalii despre mesajul lui Bill pe care l-a spus când a fost înfrânt, dar în alte cărți și materiale promoționale cu Gravity Falls. Vom continua să transmitem informații!

--- Cosplay-uri de la Bigfest ---

Fanii GF au ținut să facă poze cu Alex Hirsch, îmbrăcați în costume care mai de care mai interesante!
Soos în ”habitatul” său:
Și Dipper în versiunea rusă:
De asemenea, Alex s-a ales și cu niște cadouri din partea fanilor, cu specific rusesc:
Și câteva materiale promoționale:
Votează această postare:
{[['']]}


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu